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コストコ:USAビーフリブフィンガーについて

真空パックに詰められた、棒状の牛肉です。
中落ちカルビと表記があるのですが、中落ちと言えば、マグロかなーと思いますが、焼肉屋さんでも良く聞く名前ではないかと。

Costco: About USA beef rib finger

It is bar-shaped beef packed in a vacuum pack.
Although there is notation written as “middle falling beech”, if it says middle disposition, I think that it is tuna, I wonder if it is a name heard well at a yakiniku restaurant.


コストコ:USAビーフリブフィンガーの量・価格について

178円/100g(2017年4月)

今回購入量1.56kg=2,777円

以前は150円切ってた記憶がありますので少し高くなったのかな?と思います。コストコのお肉たちは値段変動がたびたびあるので、
備忘録代わりに記録して行きたいと思います。

Costco: About the quantity and price of USA beef rib finger

178 yen / 100 g (April 2017)


コストコ:USAビーフリブフィンガーの味・まとめ

Costco: USA Beef rib finger taste · Conclusion

コストコのガーリックシージニングをかけて焼いてみましたがとても美味しいです。
焼きたてを食べましたが、噛むと中から肉汁があふれ出してきます。
年配の方は油にやられてしまい、胸やけおこすかもしれません。

お肉の匂いが口の中に広がるので、苦手な方には厳しいかと。

筋を特に処理しないで調理したので、子供はそのままだと噛み切れないと思いますが、1cm程度に切り分けてあげたら、6歳の息子でもペロっと食べれました。

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1つ1つの肉の太さが結構違いますので、一緒に焼く際は焼加減の調整が必要です。
バーベキューなどでそのまま焼いてからカットするだけで、ジューシーな中落カルビが楽しめます。

筋と脂肪がかなり多いので、固いのが気になるお子様には、外側の筋を取ってから焼くと、
だいぶ柔らかくなるかと。
ただし、内部にも筋があるので、多少は残ってしまいます。

分厚い部分は中まで火が通りにくいので、弱火でじっくり焼いてみてください。

 

I baked it with Costco’s garlic sheathing, but it is very delicious.
I ate freshly baked fish, but when chewing, the meat juice overflows from the inside.
Older people get stumped by oil and may cause heartburn.
Since the smell of meat spreads in the mouth, it is tough for those who are weak.

Since I cooked without treating the strands in particular, I think that the child can not bite off as it is, but if I cut it to about 1 cm, I was eaten even if my 6-year-old son.

Since the thickness of each meat is quite different, it is necessary to adjust the calcination when baking together.
Just bake it straight from the barbecue and cut it, you can enjoy juicy squirrel ribs.

For children who are concerned about hardness because taking plenty of muscle and fat, if you bake after taking the outside streaks,
I wonder if it will be softer.
However, because there are also streaks in the inside, it will remain somewhat.

Since thick fire is difficult to pass through the thick part, try burning thoroughly over low heat.


※コストコ:ブーフリブフィンガーの炭火焼レシピを公開しました。(2017年4月)

 

ビーフリブフィンガーの炭火焼き

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